Kocaköy Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öncelikle öğrenmeyi öğrenmelerini, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında birey olarak farkındalıklarını hissettirmek onları sürekli gelişim içerisindeki hayat becerilerini kazandırmaktır.Bilgiye ulaşma yollarını öğreten, araştırıcı ve yaratıcı öğrenci odaklı eğitimimizle, soru sormaktan çekinmeyen, düşleyen ve düşünen, çalışkan, yaratıcı, toplumsal sorunlara duyarlı, özdeğerlerine saygılı, laik ve sosyal hukuk devletinden yana Cumhuriyetine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerimizi Sürekli değişen teknolojisiyle bilginin sınır tanımadığı, bir dünyaya hazırlamaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kocakoyoo.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir Mah. Eğitim Cad. No.9 Kocaköy/ Diyarbakır

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Yenişehir Mah. Eğitim Cad. NO.9 Kocaköy/ Diyarbakır

Adres - Yenişehir Mah. Eğitim Cad. No.9 Kocaköy/ Diyarbakır

Ulaşım Ulaşım ilçe servisleri ile gayet rahat yapılmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul İlçe Merkezinde, Diyarbakır´a 65 km uzaklıkta.